Runkolaukku: tuotekehitystuokio

Kuten kaikki Instagram-tiliämme tai Facebook-sivuamme seuranneet ovat jo huomanneet, on retken valmistelussa alkanut vaihe, jossa pohdimme miten tarpeelliset varusteet saadaa kulkemaan kätevästi pyörään kiinnitettyinä. Toki huolellisen valmistautumisen eräs ajatus on se, ettei mitään turhaa ja turhan painavaa lähde mukaan. Ne vähät varusteet, mitkä lopulta mukaan lähtevät, on syytä kuitenkin saada pyörään tavalla, joka ei hankaloita kulkemista liiaksi. On siinä reissussa tekemistä kylliksi muutenkin. Mutta sitten asiaan.

Toveri-Markon pyörä saikin kustomoidun ja itsetehdyn runkolaukkuratkaisun männä viikolla. Oli siis aika tuumailla ja pohtia, miten toveri-Kaitsun tavarat, tai ainakin osa niistä, saataisiin yhtä näppärästi sijoitettua pyörän keskiosaan somasti jalkojen väliin.

Runkolaukku mallia diy 

Pienen aivomyrskyn jälkeen päädyimme leikkelemään Moccamaster-laatikosta osia ja jeesusteipin suosiollisella avustuksella pyörää kohta koristikin karkeahko malli tavarasäiliöstä.

Jotakuinkin tähän väliin olisi hyvä saada tavaraa pakattua
Asianmukaiset suunnittelun apuvälineet ja rakennustarvikkeet
Muoto alkaa jo hahmottua
Tilavuutta näyttäisi olevan jotakuinkin sopivasti
Toimii myös ulkona
Tästä on hyvä jatkaa


Ohessa vielä Youtube-kanavaltamme löytyvä video, jossa tuo tuotekehityksen aivoröyhtäisyn ilmentymä testataan ja hyväksi havaitaan.


Tällä erää tällaista, ensi kerralla sellaista.

Kommentit

Suositut tekstit